Veneiden talvisäilytyspalvelut, hinnasto

 1. SeaService vastaanottaa ja säilyttää asiakkaan lukuun talvikauden yli tässä sopimuksessa mainitun aluksen tai vastaavan muun yhdessä sovitun omaisuuden.
 2. Mahdollisista korjaus-/muutostöistä aluksessa tai varusteissa sovitaan aina erikseen.
 3. Veneen omistaja/haltija sitoutuu suorittamaan tässä sopimuksessa mainitut korvaukset SeaServicelle kahdessa erässä; 1. erä, kun vene on telakoitu, 2. erä maaliskuun 31. päivä mennessä. Kaikkien suoritusten tulee olla hoidettuina ennen aluksen luovuttamista. Laskut maksetaan OP Pankki, Tapiola FI82 5780 4120 1109 00
 4. SeaService ei vastaa sellaisista vaurioista veneessä, moottorissa tai varustuksessa, jotka johtuvat luonnonvoimista tai ilkivallasta telakalla, aluksen nostopaikalla tai satamassa, josta alus on tarkoitus nostaa/laskea. SeaService ei vastaa ulkopuolisen henkilön mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.
 5. Veneen omistajalla/haltijalla tai telakan henkilökuntaan kuulumattomalla ei ole oikeutta oleskeluun eikä korjausten yms. suorittamiseen alueella varastoinnin aikana. Erityisistä syistä voidaan tähän kuitenkin myöntää lupa erikseen, joka tulee olla sovittuna SeaServicen kanssa.
 6. Aluksen ja sen varusteiden tulee olla vakuutettuina varastoinnin ajan omistajan/haltijan toimesta. Omistaja/haltija on vastuussa koko aluksen varusteista.
 7. Aluksen noutamisen ajankohta on ilmoitettava SeaServicelle viimeistään 7 vrk ennen noutoa, suurempien korjaus-/huoltotöiden ollessa kyseessä viimeistään 4 vk ennen noutoa. Alus tulee noutaa sovittuna ajankohtana, muussa tapauksessa SeaServicellä on oikeus periä aiheutuneet kulut asiakkaalta.
 8. Aluksen omistajalla/haltijalla ei ole oikeutta siirtää tätä sopimusta kolmannelle osapuolelle ilman SeaServicen erikseen antamaa hyväksyntää.
 9. Mikäli aluksen nostoon, siirtämiseen, laskuun tai muuhun vastaavaan liittyy kuluja, jotka aiheutuvat alihankintapalveluiden käyttämisestä niin nämä kulut on SeaServicellä oikeus veloittaa asiakkaalta. Nämä sovitaan kuitenkin aina asiakkaan kanssa erikseen.
 10. Aluksen omistaja/haltija hyväksyy nämä ehdot allekirjoittamalla tämän sopimuksen ja/tai maksamalla sovitut korvaukset SeaServicelle ja/tai saadessaan tämän sopimuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.
 11. Säilytyskausi alkaa 1.9. ja päättyy 30.6. Mikäli vene jää kesäkaudeksi telakalle, veloitus 50%. 

Lämmin halli

83 € / m² + alv 24 % (veneen pit. x lev. + 0,5m laskennallinen ylitys suuntaansa)
 

Kylmä halli

49 € / m² + alv 24 % (veneen pit. x lev. + 0,5m laskennallinen ylitys suuntaansa)
 

Säilytys ulkona*

39 € / m² + alv 24 % (veneen pit. x lev.) aidattu ja lukollinen hallin piha
* hinta sisältää veneen peittelyn toimestamme.
 

Säilytys ulkona*

29 € / m² + alv 24 % (veneen pit. x lev.) aidattu ja lukollinen hallin piha
* asiakas huolehtii itse veneen peittelystä.
 

Tuntiveloitus

Työ 69 € / h + alv 24 %
Sähkö-, vetolaite-, lujitemuovi- ja erikoistyöt 76 € / h + alv 24 %
 

Kuljetus

Alkaen 1,20 € / km + alv 24 % / Kysy tarjous

Kysy Tarjous

Kokonaishinta määräytyy aina valitusta palvelukokonaisuudesta, pyydä tarjous antamalla veneen merkki ja malli.

Volvo Penta moottorit huoltaa Suomen Venehuolto Oy (SUV), joka on valtuutettu huoltoliike.

Yamaha moottorit huoltaa Suomen Perämoottorihuolto Oy (PMH), joka on valtuutettu huoltoliike.

Venepalveluiden Hinnasto

Hoidamme veneiden talvisäilytykseen liittyvät palvelut kokonaisvaltaisesti. Noudamme tarvittaessa veneen asiakkaamme kotisatamasta ja huolehdimme kaikesta siihen asti, kunnes palautamme veneen asiakkaalle sovitut huollot ja työt tehtyinä.

Volvo Penta Logo
Targa Service Partner