Venemessut 2023

Olemme Venemessuilla Messukeskuksessa 10. – 19.2. Osastolla 7h130

Tervetuloa tapaamaan, keskustelemaan ja tutustumaan.

Kaikki Talvisäilytykseen liittyvät venepalvelut kokonaisvaltaisesti

Palveluumme kuuluu, että hoidamme veneiden talvisäilytykseen liittyvät palvelut kokonaisvaltaisesti. Noudamme veneen asiakkaamme kotisatamasta ja huolehdimme kaikesta siitä eteenpäin aina siihen asti, kun palautamme veneen kotisatamaan seuraavana keväänä kaikki sovitut huollot ja työt tehtyinä.

Toimintaamme kuuluu myös oleellisena osana veneiden erilaiset managerointi-/ hallinnointipalvelut, jotka vapauttavat asiakkaidemme kallisarvoista vapaa- aikaa itse veneilyyn. Vene on toimestamme aina lähtövalmiina yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioituina. Räätälöimme palvelun aina tapauskohtaisesti ja sovimme joustavan toimintatavan.

Henkilökunnallamme on vuosien kokemus erilaisten veneiden käsittelystä. Sovimme palvelun aina tapauskohtaisesti ja joustavan toimintatavan. Palvelumme perustuu pitkään ja laajaan kokemukseen veneiden ja veneilyn parissa.

Ammattitaitoinen veneen hallinnointi on investointi, jolla on tuotto-odotus. Saat tehkemistämme toimenpiteistä dokumentaation, joka seuraa aina tekemämme toimenpiteet veneesi parhaaksi.