Targa Service Partner

SeaService Finland Oy on nyt myös valtuutettu Targa Service Partner

SeaService Finland Oy ja Targa ovat sopineet yhteistyöstä Targojen huolto-, korjaus- ja aftersales palveluiden tuottamisesta Kirkkonummella.

Targa Service Partnerina pystymme palvelemaan Targa asiakkaitamme entistäkin paremmin jakauttamme saa alkuperäiset varaosat kaikkiin Targoihin. Päämiehen tuotteen tunnettu korkea laatu ja luotettavuus saa näin tuekseen luotettavaa ja laadukasta palvelua. Isommat huolto- ja korjauspalvelut pyrimme suorittamaan talvitelakoinnin aikana, mutta päivystyksemme toimii ympäri vuoden akuuteissakin tilanteissa. Toimimme edelleen myös Volvo Penta ja Yamaha moottorien Service Partnerina yhteistyössä Suomen Venehuolto Oy >> suv.fi.

Juuri nyt on hyvä aika hankkia veneeseen uutta elektroniikkaa.

Olitpa sitten hankkimassa tutkaa, karttaplotteria, kaikua, radiota tai jotain muuta elektroniikkaa veneeseesi auttamaan navigoinnissa, kalastuksessa tai valvonnassa, on siihen juuri nyt erittäin sopiva aika. Saat laitteiden lisäksi myös asennuksen vielä ennen kauden alkua veneeseesi. Meiltä saat tarvittaessa myös muita laitteita akuista kylmälaitteisiin sekä kaikki venesähkötyöt.
Edullisesti, luotettavasti ja helposti.